Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy ez lehetséges -e?

Nem tudom hogy ez lehetséges -e?

Figyelt kérdés
SzIasztok :) Szombaton lesz 3-hete hogy csináltattam 2-jára köldök pc-t magamnak. Nem áztatom, mert figyelek rá hogy ne ázzon fürdés vagy tusoláskor nagyon vízben. Azt szeretném megtudni, hogy nyáron Pl strandolás, klóros víz, napozás,vagy bármi miatt ez ki tud-e ázni ? Amikor a legelső piercingemet el csesztem, nagyon szomorú voltam, és tudtam hogy az én hibámból szakadt ki,túlságosan tisztítottam sohasem gyógyult, kiszedegettem a piercinget, volt hogy egy szart, de szó szerint ilyen műanyag vagy nem is tudom milyen gagyi piercinget raktam bele, és már bánom, amikor észre vettem hogy fonnyad a bőr és már alig tartja valami nagyon szomorú lettem, sokat vártam mig be gyógyul, szerencsésnek mondhatom magam mert a helye alig látszik, ha rá napozok meg ilyesmi szinte nem látszik majd semmi mert igen hófehér vagyok :) van itthon aloevera növényünk , abból vágtam le e levelet és avval kenem, kentem betadinnal és szudokrémmel. Hipohonder vagyok mindennel kapcsolatban, ne haragudjatok hogy hosszú, és végülis tényleg csak arra lennék kíváncsi, hogy ki e tud ázni ? Én nem terveztem jobb időkben sem strandra menni egészen úgy addig ameddig meg nem kezdődik a rendes nyáriszünet a suliban is..addig biztosan teljesen szépen begyógyul !

2012. máj. 16. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem lassan fél éve van és azóta már voltam strandon és rengeteget napoztam is:) Ha begyógyult akkor már akármennyit lehetsz vízben. Csak a gyógyulási idő alatt nem szabad áztatni.
2012. máj. 17. 08:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Kiderült közben hogy a barátom Aquava parka fog vinnni 28.-án, már be van gyógyulva anya szerint, tényleg nem piros és nem is sebes, nem fáj, aloevera növénnyel kenem, szerinted akkor elmehetek ? :)
2012. máj. 17. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem el. De azért a biztonság kedvéért le legyél nagyon sokat a vízben:)
2012. máj. 18. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!