Szerintetek hogy mutat egy molett alkatú lány köldökében a piercing?
Figyelt kérdés
Linkelhetnétek képeket is! :)2012. jún. 6. 21:43
1/8 anonim válasza:
ha normálisan,és izlésesen fel van öltözve,és a piercing is szép!akkor teljesen sexi!!gondolj bele a hastáncosokba! :)
2/8 anonim válasza:
Egy molett nő ne mutogassa a hasát, és a köldökét az utcán. Ha viszont a saját gyönyörűségére tetteti be, akkor ámen.
3/8 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen duci a duci. Én pl sajnos úszógumis típus vagyok, tehát nagyon nem lenne előnyös. De akik szépen eloszlatva viselnek pár kiló pluszt, azoknak okés.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is úszógumis típus vagyok, de sokan mondták már hogy jól állna.
2012. jún. 6. 21:56
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt most értenem kéne? :D
2012. jún. 6. 22:00
6/8 A kérdező kommentje:
Nincsen "rezgő hájam"....Csak kicsit nagyobb a hasam, ezért kérdeztem
2012. jún. 6. 22:06
7/8 anonim válasza:
Azért ez durva beszólás volt...
Passzolom a kérdést. De annyit én is hozzáfűznék, hogy próbálj meg lefogyni. Utána biztos jobban éreznéd magad a bőrödben:) Nem bántásból mondom.
8/8 anonim válasza:
A belinkelt képen lévő lány pocija nagyon szép! :) Kedves Kérdező! Biztos, hogy Neked is jól állna, de az lenne a legjobb, ha tennél fel képet a pocidról, mert így könnyebb lenne véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!