Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már olyan eset veled,...

Volt már olyan eset veled, hogy annyira megcsikiztek, hogy (majdnem) bepisiltél a nevetéstől? Ha igen, azóta hogy állsz ehhez az életszituációhoz?

Figyelt kérdés

Hallottam több esetről, amikor valaki olyan érzékeny, hogy egyszerűen nem bír mit kezdeni azzal, ha megcsikizik és ha "jól elkapják", akkor "azt csinálnak vele, amit akarnak". Elég hosszan tartó kínzás után meg eljön az a pont, amikor....

Szeretném megkérdezni, hallottál-e már ilyen esetről, avagy esetleg veled megtörtént-e. Ha igen, akkor hogy reagáltad le a helyzetet? Jobban félsz azóta az ilyen "akcióktól", illetve mennyire tartasz attól, hogy újra ilyen helyzetbe kerülsz? Hogy próbálsz meg az ellen tenni?

Kérlek, írj nemet és kort!

2012. jún. 16. 09:34
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Senki nem írta, hogy hol csikizték. Vajon ez egy jellemző testrész, vagy akárhol? Amilyen videókat láttam, azokon csak talpcsikizéstől volt squirt, bepisilt. Írjátok meg, kérlek. Nekem még nem sikerült, pedig csíkis vagyok, N/42.
máj. 23. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!