Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már olyan eset veled,...

Volt már olyan eset veled, hogy annyira megcsikiztek, hogy (majdnem) bepisiltél a nevetéstől? Ha igen, azóta hogy állsz ehhez az életszituációhoz?

Figyelt kérdés

Hallottam több esetről, amikor valaki olyan érzékeny, hogy egyszerűen nem bír mit kezdeni azzal, ha megcsikizik és ha "jól elkapják", akkor "azt csinálnak vele, amit akarnak". Elég hosszan tartó kínzás után meg eljön az a pont, amikor....

Szeretném megkérdezni, hallottál-e már ilyen esetről, avagy esetleg veled megtörtént-e. Ha igen, akkor hogy reagáltad le a helyzetet? Jobban félsz azóta az ilyen "akcióktól", illetve mennyire tartasz attól, hogy újra ilyen helyzetbe kerülsz? Hogy próbálsz meg az ellen tenni?

Kérlek, írj nemet és kort!

2012. jún. 16. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
87%

# 9/10 lehengerlő válasz volt!:D

egyébként velem is előfordult már. Csikizés közben is és nevetés közben is. Ha csikiznek és látom, hogy sehogy nem hagyják abba akkor elkezdek rugdosódni és próbálom lerázni az illetőt. ha ez sem megy, akkor nagyon dühös hangon elkezdek ordibálni vele, hogy hagyja abba mert nem kapok már levegőt. 17/L

2013. jún. 3. 22:26
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

nekem is volt :D

becsöppent.

a pasim direkt csinálta:)imádom

2013. jún. 10. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban sokszor voltam a hataron, hogy nagyon vissza kellett tartani, de nem emlekszem bepisilesre. Az lehet, hogy egy-egy csepp.

Most hogy allok? Ha ilyen szitu, pl. a ferjem csikiz, akor igyekszem visszatartani, ahogy gyerekkoromban is. Azert az erökülönbseg nem olyan nagy, mint gyerekkent, igy annyira nem veszelyes pisibecseppenes szempontjabol. :)) Ezenkivül Kegel-gyakorlatok, amik megakadalyozzak a vizeletcseppenest, szinten "nyujtjsk s hatart". Ugy ertem, ha azok az izmok tul lazak, abban az esetben nagyobb esellyel becseppenhet, ha csikiznek.

Hogy reagaltam le? Gyerekkent termeszetesen nem tettem szova, senki nem vette eszre, megszaradt. De most sem tennem szova, hogy becseppent! :D Felelem nem volt bennem sosem emiatt, fel sem merült bennem felelem, mivel nem veszes, megszarad es kesz. Öröm annal inkabb, mert nevettünk egy jot. Most is dölök a röhögestöl, ezen:

"Nekem nem volt, de kipróbálnám :)

Lehet jelentkezni üzenetben :P

21/F"

Oké

45/F"

:DDD

39/N

2013. júl. 18. 22:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia,

itt valaszolok a privatra. Igen, en viccnek veszem a csikizest, ezt kapcsolom hozza, es nem a felelmet attol, hogy becseppenik egy-egy csepp pisi vagy nem, ennek sztem egyaltalan nincs jelentösege. Ha igy is lenne, eszre sem vennem, igy sajnos nem tudnam megmondani, volt-e ilyen kamaszkorom ota. Talan nem, mert annyira nem hagytam, amikor mar nagyon ugy ereztem (?), mig gyerekkent esetleg neha nem tudtam "kiszabadulni" egyszerüen az eröföleny miatt. Tüsszenesnel varandosan neha eszrevettem, ugyanis ilyenkor meg jobban kell figyelni ezekre az izmokra (amik ilyenkor megvaltoznak, jobban ellazulnak), ilyenkor rakapcsoltam ujra a Kegel-gyakorlatokra.

13.

2013. júl. 19. 10:57
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Utálom a csikizést, de a gyerekeimet se engedtem, hogy csikizzék
2014. jan. 11. 19:02
 16/21 anonim válasza:
100%

Lefogott a párom 25 éves, 182 magas, 105 kg izmos, sportoló... Moccanni nem bírtam. Majd az öcsém, aki egy kis h..lye :)) (nagyon szeretem ôt de tényleg kis dilis) addig csikizett míg be nem pisiltem.. Ráadásul amikor visítva nevetve üvöltöttem, hogy bepisilek és fejezzék már be az aranyosak a hasamat is megnyomkodták.

Borzalmas volt...:( nem a bepisilés része, hanem a tehetetlenség és, hogy nem tudtam megmozdulni se. :(:DD

2014. febr. 26. 22:52
 17/21 anonim válasza:
100%
Elozo, 18 lány.
2014. febr. 26. 22:52
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

Kedves Pisitörténetgyűjtő kérdező!

A válaszokból milyen messzemenő pszichológiai következtetésekre jutottál?

2014. ápr. 30. 23:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt. És nem csak majdnem, hanem ténylegesen.

Nem tulajdonítok neki túlzott jelentőséget. Már nagyon kellett és pont akkor csikiztek. A csikizéstől összehúzódnak az izmok. Ott lent is. Így megesik. Ettől még nyilván nem vagyok inkontinens.

2020. aug. 20. 09:17
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen volt, és a bátyám csinálta mikor 15-16 éves voltam, teleitatott teával és utána elkezdet borzalmasan csikizni, rettenetesen szar volt, kb 15 percig tudtam visszatartani utána bement, de még akkoris tovább csikizet, most meg csiki és hólyag fétises vagyok -_- 28/L
2022. febr. 25. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!