Volt már olyan eset veled, hogy annyira megcsikiztek, hogy (majdnem) bepisiltél a nevetéstől? Ha igen, azóta hogy állsz ehhez az életszituációhoz?
Hallottam több esetről, amikor valaki olyan érzékeny, hogy egyszerűen nem bír mit kezdeni azzal, ha megcsikizik és ha "jól elkapják", akkor "azt csinálnak vele, amit akarnak". Elég hosszan tartó kínzás után meg eljön az a pont, amikor....
Szeretném megkérdezni, hallottál-e már ilyen esetről, avagy esetleg veled megtörtént-e. Ha igen, akkor hogy reagáltad le a helyzetet? Jobban félsz azóta az ilyen "akcióktól", illetve mennyire tartasz attól, hogy újra ilyen helyzetbe kerülsz? Hogy próbálsz meg az ellen tenni?
Kérlek, írj nemet és kort!
igen már volt és ciki volt.
Hát mit lehetne ellene csinálni? Nem tudom...
Nekem nem volt, de kipróbálnám :)
Lehet jelentkezni üzenetben :P
21/F
Hogy bepisilsz a csikizéstől, abban nincs semmi rendellenes. A záróizmok messze nem olyan erősek a nőknél, mint a férfiaknál, ilyen jellegű érzékenység, és jelentős inger hatására akár be is pisilhetsz. :)
A megoldásra több lehetőséged kínálkozik:
(1) Jó előre, határozottan szólsz, és figyelmezteted a veszélyeztetőt, hogy ő fog mosni és takarítani! Ha ennek ellenére visszaél a helyzettel, betartod a szavad, és még ki is teregettetsz vele.
(2) Egyszerűen szájon vágod az illetőt, ekkor nyilván megvan az esélye egy sértődésnek.
(3) Minden előjelzés nélkül rápisilsz, a lecke életre szóló lesz. :)
hát igen... előfordult már.
azért engem csikiznek mert csikis vok.
furcsálják h mér...
mármint aki nem csikis :)
"Nekem nem volt, de kipróbálnám :)
Lehet jelentkezni üzenetben :P
21/F"
Oké
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!