Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szülés óta tapasztaltatok...

Szülés óta tapasztaltatok ilyen problémát?

Figyelt kérdés

Nem tudom mindig visszatartani a szellentést (elnézést a kifejezésért), főleg ha jobban fel vagyok fújódva, vagy éppen tüsszentek, bizony kiszalad akarva akaratlanul is. Nagyon szégyellem, ez még a szülés utáni első hetekben vicces is volt, most viszont 15 hónappal a szülés után már egyáltalán nem az. Félek, hogy ez egyszer társaságban, vagy majd ne adj isten a munkahelyemen történik velem, akkor mi lesz? Hova kellene ezzel fordulni, vagy ez még normális lehet?

Természetes úton szültem, és volt egy borzasztó nagy aranyerem, ami pár hét után szépen visszahúzódott. Ennyire elernyedtek volna az izmok ott?

Bocsánat, ha nem éppen ebbe a kategóriába illő kérdés, de gondoltam, itt olyanok olvassák, akik esetleg hasonlót már tapasztaltak, mivel nagy valószínűséggel szültek gyereket.

2012. jún. 13. 10:19
 1/3 anonim válasza:
szia. nekem is volt, nem tudom meddig, de kb szülés után hat hónapig, aztán elmúlt. szerintem nyugodtan beszélj a háziorvossal, ez nem szégyen, majd aztán ő javasol valamit, hova tovább.
2012. jún. 13. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
gátmetszés is okozhatja:(
2012. jún. 13. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Az is volt, vágtak egy jókorát, mert vákuummal segítettek rá a babára és nagyon begyorsultak a dolgok. Gondolom hogy ne repedjek szét, inkább vágott a doki.
2012. jún. 14. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!