Bele lehet betegedni valakinek a hiányába?
Egy gyenge ember igen. Hiszen függött a másiktól, és most hogy nincs vele, képtelen az önálló életre.
Egy egészséges, ép elméjű ember viszont talpra tud állni. Egy kis gyász mindenkinek jár, ideig-óráig lehet maga alatt az ember, de nem hagyhatja el magát örökre.
Igen, egy idő után a pszichikai tünetek testi tünetekhez is vezethetnek: mint pl súlyvesztés, fejfájás, gyengeség, szivpanaszok...ezek általában elmúlnak,amikor az illető megbékél a történtekkel.
A súlyosabb gondot a pszichikai "megbetegedések" okozhatják: értem ez alatt a depressziót és a hasonló dolgokat.
Ezért nem szabad hagyni,hogy valaki a mindeneddé váljon, mert ha őt elveszíted nem marad semmid.
Én ezt egy életre megtanultam!
Nem szabad ennyire függeni a másiktól, hogy belebetegedj a hiányába. Persze lehet szeretni, lehet őrülten hiányolni a másikat, de mindent mértékkel.
nagyim egyik testvére abba halt bele jó 10 éve, hogy elveszítette a lányát.
szóval ha az ember nagyon ragaszkodik valakihez érthető okokból, akkor később testi tünetei is lehetnek a szeretett személy hiányának.
fiatalon viszont nem szabad, h valakin ennyire eluralkodjon az önsajnálat. egy 70 éves néninél még érthető, de 30-40 évesen nincs értelme.
Kezdem érezni.:|
duplán is...nem ember ugyan,de mindennél jobban szeretem,és mindennap azon rettegek,hogy elveszíthetem,vagy elmegy tőlem.:(
A másik meg a szerelmem,sose fogom megkapni,de mindennap abban reménykedek,hogy enyém lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!