Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek leesik a hője,...

Ha valakinek leesik a hője, az tuti biztos, hogy meg fog betegedni?

Figyelt kérdés

Van olyan kismama,akinek leesett a hője,és mégis babás lett?

Bíztatást kérek...:(

2009. máj. 16. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Mi az, hogy meg fogsz betegedni? Ha beteg leszel, akkor általában felmegy a lázad.
2009. máj. 17. 00:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Mivel a teherbeesés témakörben tettemfel a kérdést,a válasz magától értetődik..:)

megbetegedni=megjön a havi baj

2009. máj. 17. 00:04
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Na, azt nem megbetegedésnek hívják, mivel nem betegség.

Mentstruáció.

2009. máj. 17. 00:08
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem magától értetődő (pl. nekem sem az), hogy a megbetegés menstruációt jelent. A havi baj-t se szokás használni, mert ahogy az előttem szóló írta, nem betegség és nem is baj.
2009. máj. 17. 01:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell belekötni a kérdezőbe??? Szerintem aki akarta értette a kérdést! Én például rögtön arra gondoltam, mint a kérdező! A kérdésedre válaszolni nem nagyon tudok, mert a hőmérőzést mégcsak most "tanulgatom", de sok hozzáértő van itt és talán tudnak tanácsot is adni. :)
2009. máj. 17. 07:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tapasztalataim alapján, azt tudom, hogy a hő ugye összefügg a hormonok munkájával.

A progeszteron okozza a hő emelkedését. (ezt egyébként a prog. tartalmú gyógyszerek szedésével lehet legjobban bizonyítani) A progeszteront pedig a megrepedt tüsző termeli. A hormonszintünk mindig változik, de a menstruáció elve úgy működik, hogy a tizenakárhányadik napig fent van a progeszteron szint (ha terhesség közben nem jött létre) hirtelen leesik, s így a hő is! Ez szintén megfigyelhető a prog. gyógyszer abbahagyásakor. Ezzel szokták meghozni a menzeszt. Úgyhogy laikusként is azt gondolom, hogy itt nem nagyon lesznek kivételek. A leesés természetesen nem 0,1-0,3 fokocskák.

2009. máj. 17. 07:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi fokot esik le, ha nem jön létre terhesség? (most kössön bele, aki belekötött a kérdezőbe, mert úgye a várandóság nem teher)
2009. máj. 17. 08:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
07:44 vagyok: rengeteg görbét tettek fel sikertelen hónapokról, mindenhol határozott esés látható, de mivel laikus vagyok, nincsenek előttem a görbék, a sajátomat írom, hogy Kb. 0,5-0,7 fokot szokott esni.
2009. máj. 17. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
szintén 07:44 vagyok: ja, és van egy terhes görbém is, ahol pedig a mens. ideje előtt, jó hogy kiugrás után, de 0,2-t esett.
2009. máj. 17. 08:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Amikor valaki teljesen maga alatt van,és segítséget várna,ti tényleg ilyen dolgokba köttök bele??

Azért látom,vannak még segítőkész,jóérzésű emberek is rajtatok kívül!Nekik köszönöm szépen a válaszokat! :)

A többinek pedig üzenem,hogy feltettem egy kérdést,és ha erre nem tudnak válaszolni,akkor inkább ne írjanak semmit!Köszönöm!

2009. máj. 17. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!