Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fül-orr-gégész is észrevenné...

A fül-orr-gégész is észrevenné, ha gégerákom lenne?

Figyelt kérdés

kb 3 hete voltam fül-orr-gégészeten, de akkor nem volt még ilyen problémám, szóval más okok miatt. most viszont 3 napja nagyon erősen nyilallik a torkomban teljesen oldalt, ami kisugárzik a fülembe, és olyankor alig tudok nyelni, mert úgy érzem, hogy teljesen összeszűkül a nyelőcsövem, és valami nagy duzzanatot érzek ilyenkor. ez nem folyamatos, hanem egy nap kb 3szor jelentkezik és olyan fél óráig tart.

ha valami rákos betegség lenne akkor azt már látta volna hete is ugye?

2012. jún. 12. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
nem vagyok jártas a témában, de nem hiszem, hogy ennyire egyszerű lenne a rák szűrése. azt sem hinném, hogy te rákos lennél! nem csak nyirokcsomót érzel duzzanatnak..?
2012. jún. 12. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom, és az ennyire fájna?
2012. jún. 12. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Tüszős mandulagyulladásnál is hasonló tünetek vannak amit leírtál. Vagy nyirokcsomó gyulladásnál is. Sőt néha egy sima torokgyulladásnál is. A rák egyébként nem fáj..Pont ezért nehéz észrevenni.Mert nem jár fájdalommal.AMikor már fáj,az a véget jelenti..
2012. jún. 12. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már legalább egy hete rekedt vagy, akkor gondolkozhatsz el azon, hogy lehet, hogy gégerákod van. Azelőtt nem érdemes megijedni.

Mindenesetre azonban menj el, mert lehet, hogy a nyelőcsöveddel van baj!

2012. jún. 12. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat, legalább öt hetet akartam írni. Szóval nyugi.
2012. jún. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!