Egy tüdőbetegség neve kellene. Tudtok ilyet? (lent részletesen. )
A főszereplő a könyvemben egy olyan tüdőbetegséggel rendelkezik ami:
-örökletes
-nagyon nagyon ritka
-tünetei olyanok mint mint a tüdőödémáé (ezért is gondoltam erre.A tüdőrákot ne is írjátok nem elég ritka)
Köszi a válaszokat! :)
A tüdőmosást többször kell végezni, sajnos nem tudom, hogy milyen rendszerességgel, de feltételezem, hogy egyénfüggő. Egyébként már ha jól tudom van rá gyógyszer, amivel legalább csökkenteni lehet a tüdőmosások számát, mivel az elég veszélyes.
További részleteket nem tudok, én onkológus szeretnék lenni, a ritka örökletes tüdőbetegségek nem az én területem :)
Tény, hogy nem a legritkább betegség, de azért annyira nem gyakori.
Fehérek között kb. 1.3500-hoz, feketék között 1:15000-hez.
Most tartok a hatodik és egyben utolsó (!!) évemen a SOTE-n. Soha nem leszek orvos. Legalábbis nagyon remélem hogy soha nem fogok erre a tudásra szorulni. Jelenleg tolmácsként dolgozom és ebből bőven megélek. Hogy miért fecséreltem el 6 évet az életemből? Hogy még egyszer annak az idióta orvosnak a szemébe nézhessek és azt mondhassam: Elvégeztem az orvosit. Akkor most már én is lenézhetem az embereket?
Annyira várom már azt a pillanatot... Egyébként annyival gazdagodtam hogy ha a családi/baráti körömben valaki beteg én is meg tudom vizsgálni. Kb. ennyi. Nem lettem nagyobb ember azzal hogy elvégeztem az orvosit. Bár még a mesterképzés és hasonlókat nem csináltam meg, de már nem is fogom...
Méghogy dedikált kötetet...:DD De azért jólesett köszi. Most a 3. fejezethez kell ennek a betegségnek a neve de az első fejezet már itt van:
www.titanillablogja.blogger.hu
Méghogy dedikált kötet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!