Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pszichés hányinger ellen mit...

Pszichés hányinger ellen mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Több hete napi szinten hányingerem van, de van amikor csak a gyomrom fáj! Voltam orvosnál, minden leletem negatív lett! Kaptam gyógyszereket, amik azt mondta hogy szigorú diéta mellett hamar hatni fognak! Még mindig nem hatott, vagyis de, amíg itthon vagyok teljesen jól vagyok! De amint arra gondolok, hogy buszra kell ülnöm elkap a hányinger, félek hogy a buszon leszek majd rosszul! Ez ellen mit lehet csinálni? Eddig még egyszer sem hánytam, de mindig attól tartok, hogy na majd most!
2012. jún. 9. 09:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnos énis ezzel a problémával küzdök!:(
2018. szept. 23. 21:39
 22/22 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a bajom. Most vagyok 8-os és nem tudok bejárni suliba. Megbeszéltem a tanárokkal, hogy otthon tanulok és egy egy napra megyek csak be megíni a dogákat. És 1 ilyen napon már voltam és nagyon szörnyű volt nem tudom, hogy hogy fogom letudni a többit is. Én sehová sem tudok menni. Nem tudok elmenni a barátaimhoz a családomhoz. Sehová. Menni fogok gasztroenterologiára, de mivel ez nálam is inkább pszihés ezért pszihiátriára is. De attól is félek mert ott is rosszul leszek. Ha valahová muszály elmennem beszedek egy dedalont csak az meg nagyon elálmosíf és nem is igazán erre való. Ha van még valakinek ilyen problémája szívesen beszélnék vele, hátha tudunk egymásnak tippeket trükköket adni. (Egyébként azt remélem, hogy énis kapok valami gyógyszert a pszihiátrián ami megoldja a gondot mert felvettek álmaim iskolájába ahol remek közösség várna és nem szeretném ezzel a betegséggel elrontani. Ugyhogy ha bárki akar velem erről beszélni dobjon egy üzit. Jobbulást mindenkinek 😘
2019. ápr. 26. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!