Pszichés hányinger ellen mit lehet csinálni?
Hasonló problémákkal küzdök,de eszemben sincs gyógyszert szedni miatta,hiszen a pszichés gondokat csak pszichés úton lehet megoldani...persze ez baromi okosan hangzik,megvalósítani már nehezebb.:S
Nálad akkor kizárt az utazási betegség?
Gyomorvédő gyógyszer?Az mondjuk nagy bajt nem csinálhat,én maradok a nyugtató hatású gyógyteáknál,így legalább a gyomrom nem rángatózik...orvosnál nem voltam vele,de nekem főleg a tömeggel van problémám,és ha össze vagyok zárva sok emberrel (buszon,munkahelyen,iskolában,bankban...),akkor pánikolok...próbálok magasról tenni a többiekre,így lassan azért alakul a dolog...
Szerintem próbáld meg lekötni magad,napközben folyamatosan járjon az agyad valamin,ne legyenek üres járatok...így éjszaka is "hatékonyabban" pihensz majd,ami szintén befolyásolja az ilyen jellegű problémák kezelését...:)
Citromfüvet,körömvirágot,kamillát,zsályát,orbáncfüvet,macskagyökeret szoktam használni,egy részük nyugtat,másik részük regenerál és fertőtlenít...persze nem szabad túlzásba esni,mert egy idő után nem használnak semmit,esetleg pont,hogy hányingert okozhatnak,olyankor szünetet kell tartani...
A mennyiségeket ki kell tapasztalni...
Nekem kb. 11 éve tart,de sokáig csak sodródtam az árral,és 2 éve kezdtem foglalkozni vele...:S
A gyömbér is jó lenne,de én sem szeretem az íze miatt teaként inni,viszont húslevessel befogadja a gyomrom.:D
Van még az ezerjófű,de az nagyon brutális,ajánlom,hogy egyszer kóstold meg,de ha gyomorfekély gyanúja nem áll fenn,és nem vagy savas,akkor nagy károkat nem okozhat...borzasztó keserű íze van(hiába édesítenéd),viszont sok nyavalyától megszabadított régebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!