A Locoid Crelo tényleg veszélyes?
A szemöldököm alatti ekcémára írta fel a bőrgyógyász.
Viszont sok rosszat olvastam róla,ezért kérnék mindenkit,hogy,ha valaki tudna ettől jobb szert,de nem ilyen károsat,az legyen szíves írja meg nekem!
Vagy,ha van jó tippje,hogyan lehetne úgy alkalmazni a Locoidot,hogy az,ne legyen nagyon káros!
Egyáltalán mennyi napig lehet ezt egyfolytában kenni?
Hány napig nem káros?
Köszönöm!
Nagyon okos vagy mondhatom!
Ha nem tudnád egy betegtájékoztató semmit nem ér!
Sokkal többet ér,ha néhány ember megossza a tapasztalatát másokkal,mert tudom,hogy az jobb,mint hülye irományokat olvasgatni!
Ha az ekcémád felülfertőződik és szép bakteriális bőrgyulladásod lesz, amit a végén esetleg csak szájon át adott antibiotikummal lehet kezelni, az tutira károsabb, mint a Locoid.
Ezeket a krémeket az akut gyulladás idején kell használni. Utána bőrápoló szerek, illetve ha mód van rá, az allergiát kiváltó dolog kerülése a megoldás. Ha újra fellobban az ekcéma, megint választhatsz a szenvedés és a kezelés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!