Hogyan lehet megelőzni a bolhacsípést? Miért mindig engem csípnek meg?
Figyelt kérdés
Semmi különleges helyen nem voltam,csak moziban és máris megint megcsípett egy bolha. Pedig nem is tanyán lakok.......elegem van már ebből, nem lehet megelőzni?? És miért mindig engem találnak meg? Annyira jó a vérem, vagy mi?2009. júl. 2. 13:42
1/4 anonim válasza:
Nem is hallottam még ilyet, hogy embert megcsíp egy bolha :D Amúgy valami rovarriasztó biztos elriasztja (Ilyen OFF vagy Szuku féleség)
2/4 anonim válasza:
Sajnos a te véredet,illatodat (a természetes illatról beszélek) szeretik ez nehéz ügy mert nehéz elnyomni.Próbáld meg valami parfümmel a lábadra a szuku szerintem büdös egy moziba bár biztos hogy jó az off talán nem olyan büdi.
3/4 anonim válasza:
Szeretik a véredet ugyanúgy, mint az enyémet a kullancsok. Férjemet /enyhe cukorbeteg/ semmiféle ilyesmi nem molesztálja, bennem alkalmanként akár 8-10 kullancs is van, benne egy sincs. A kullancs ellen még valamennyire, de a bolha ellen nem is lehet védekezni. El kell viselni a csípését és kicsit bosszankodni. Sajnos!
4/4 anonim válasza:
Szerencsére belém sem másznak kullancsok, nem csipkednek rovarok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!