Szerintetek beoltassam magam agyhártyagyulladás ellen, ha ingyen megkapjuk? Állítólag a járvány kialakulását akarják megelőzni.18/L
A város két középiskolájában(a kettő iskolában összesen van 600 diák) 5en elkapták két hónapon belül, egy a sulinkaba járó srác nyáron meghalt agyhártyagyulladásban.
A középiskolások ingyen megkapják az oltást, ha kérik, de nem tudom érdemes e beoltatni magamat. Mindenki mást mond, teljesen összezavarnak.
Bocs, ha értelmeten a kérdés.
anya erre azt mondja....
Én nem akartam beoltatni magam a H1N1 ellen sem.
Szóval anya mindig azt mondja, hogy még ha tényleg semmit sem ér, és csak 1% az esély arra, hogy véd az oltás. Az ő lelkiismerete legalább tiszta, hogy az az 1% ellen is megvédte a családját, és beoltatott minket. A gyógyszergyárak meg akkor b@sszák meg a pénzünket, de az ő lelke nyugodt. És van benne valami:)
szívesen, és amúgy a válaszom az, hogy oltasd be magad.:)
Ugye sokan azt mondják, hogy persze belém oltják a vírust és hasonlók. Igen beléd oltják a vírust, de annak a borzalmasan legyengített formáját, ami az egészségügyi határértéknek megfelelő
Köszi nektek.
Én is azon az állásponton voltam, hogy beoltatom magam, de sokan azt mondták, hogy túl van reagálva, meg pánikkeltés az egész és elbizonytalanodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!