Hogyan lehet megelőzni a lehető leghatásosabban az alul felsorolt betegségeket (nőknél)?
-emlőrák,tüdőrák,agyrák,méhnyakrák
-epekő
-vesekő
-ciszták,daganatok
(és még a halálos betegségek)
nem dohányzom,nem iszok alkoholt,nem szeretem a szénsavas dolgokat(rosszul vagyok tőle,nem bírom),nem eszek túl sok chipset.
Méhnyakrák: HPV elleni oltás, rendszeres nőgyógyászati vizsgálat.
Vesekő: sok folyadék (SÖR, halál komolyan) fogyasztása.
Emlőrák: Szűrésre járás, mell rendszeres ellenőrzése.
Tüdőrák: Falusi környezetben kellene élni, de ez a lehetőség gondolom kevésbé megoldható, amúgy pedig kerülni kell a dohányzást, passzívat is, valamint a szennyezett levegőjű helyeket.
Agyrák: Passz, ezt senki se tudja, egyébként agyTUMOR
Megjegyzem felsoroltál egy csomó rák típust, de pont a Magyarországon egyik leggyakoribb, vastagbélrákot hagytad ki...
Kimaradtak a cardiovasculáris betegségek is, infarktus, stroke, tüdőembólia. Ezekre megelőzésképpen érdemes napi 1-2 deci vörösbort inni, PTE ÁOK legújabb kutatása alapján.
TOVÁBBÁ SPOOOOORT sok sport.
kedves előzőelőtti,arra esetleg nem gondoltál hogy nem Magyarországon élek?
Londoni vagyok...
ja és kiskorú vagyok nem ihatok sört és bort,és sört nem is fogok mert a szénsavas italokat nem tudom meginni!
és köszi a válaszokat
ja és mindennap futok sztem ez sportnak számít mert rendszeres és az a lényeg h rendszeres legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!