Beteg vagyok és unatkozni fogok a héten. Mit csináljak? Tippek!
Figyelt kérdés
Mandulagyulladással itthon fekszem. Holnap negyed nyolckor bekell mennem a suliba mert még nem zártak le egy tantárgyból.Kb 8-ra már itthon is leszek. Mit csináljak egész nap amivel azért lassan telik az idő,de nem unatkozom? Ti mit csinálnátok?2012. jún. 5. 22:08
1/7 anonim válasza:
nézz sorozatot vagy filmet,olvass könyvet..
2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán köt le.Sose a filmre figyelek.Mindig elkalandozok úgy meg csak pazaroltam az időt.Már az összes könyvem kiolvastam.
2012. jún. 5. 22:12
3/7 anonim válasza:
kezdj el valamilyen nyelvet tanulni,fesd ki a körmöd valami extrémre,ha játszol vmilyen hangszeren gyakorolj,tanulj meg új számokat
4/7 A kérdező kommentje:
nem játszom semmin,de a körmös jó ötlet.Várok még azért,mert hosszú a hét
2012. jún. 5. 22:30
5/7 anonim válasza:
De most komolyan. Honnan vette az előző válaszoló, hogy nem férfi írta ki a kérdést? A körömfestésre gondolok...
7/7 anonim válasza:
Szoktál kézimunkázni?
Milyen témák érdekelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!