Mit tegyek, ha 80 éves nagymám 5 napja kómában van? Részletek lennebb.
Szerintem te nem tudsz úgy semmit sem tenni.
Esetleg imádkozol tudom furán hangzik.
Mivel a kórházban orvosok vannak akik értik a dolgukat több esély van a gyógyulásra.
Jobbulást kívánok.
Hozzárakom: Ahogy az előző is mondta beszélj hozzá idézd fel a gyermekkort vagy pl. mond el neki ha érdekli pl a foci ,hogy mit tudom én xy csapat x ellen 2-0 ra nyert és 11 es-t rúgtak.
Mond neki pl ilyet ,hogy tudod téged mindig szívesen várlak.
Tehát olyat ami szívedből jön.
ismered a vietnámi balzsamot? drogériákban lehet kapni, jellegzetes illata van.
az én mamámat egyszer az hozta vissza a kómából, komolyan.
bedörzsöltem vele a halántékát, meg a nyakát masszíroztam, már ahogy tudtam :S
de sok mindenre jó az a balzsam. próbáld ki, hátha :)
a kézrátét is pont olyan alkalmas a kómás betegnek.. édesistenem...
Ha én 80 évesen kómába esnék agyvérzés miatt, egy dolog miatt imádkoznék.. hogy ne ébredjek fel soha többet :(
A kóma után felébredni sajnos nem olyan, mint egy alvás után. sok esetben a betegnek újra kell tanulnia mindent! Ez még agyvérzéssel spékelve....
Bízzatok benne, hogy nem ébred fel, bármilyen kegyetlenül is hangzik. Ha felébredne, valszeg nem lenne emberhez méltó élete utána. Legalábbis számomra már nem az, ha pelenkázni kell, ha enni nem tudnék, ha beszélni nem tudnék :(
persze, csodák mindig vannak, de nem hinném, hogy ez a csoda 80 évesen következik be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!