Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bedagadt az arcom a pattanás...

Bedagadt az arcom a pattanás körül. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Körülbelül két hete kijött rajtam egy pattanás. Próbáltam rá fogkrémet tenni, nem múlt el, hanem egyre nagyobb lett. Használtam arctisztítót, amitől leapadt, de újra nagyobb lett, sőt, feldagadt körülötte az arcom. Ma bekentem ecettel , és már annyira idegesített, megpróbáltam kinyomni. Mikor már vér jött belőle, abbahagytam. Nem tudtok valami praktikát, amitől elmúlna? Vagy jobb lenne orvoshoz fordulnom? Kérlek segítsetek!

2012. jún. 4. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Tegyél rá egy kicsi párakötést éjszakára. Az kiszívja a gennyet, és lelohasztja a gyulladást is.
2012. jún. 4. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:

orvos légyszives mióta van?

ne kenj rá ilyen szarokat ne haragudj lehet hogy mélyebbre nyomtad a szövetbe adnak rá gyulladásgátlót

én bevennék valami gyógyszert biztos van itt valaki akinek van ötlete

2012. jún. 4. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
lassan irtam nagyon a szar nem a párakötésre vonatkozott azt nem tudom
2012. jún. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!