Pattanásokra gyors és hatékony "valami" amihez nem kell recept?
Figyelt kérdés
Tudna valaki ajánlani valami krémet, vagy szappant, pattanás ellen?
Nem tudom mitől, de mostanában elég durván kijöttek rajtam a pattik. Mit ne egyek? Mit használjak ellene? Mennyi időbe telik, míg normálisan letisztul az arcom?
2012. máj. 23. 20:21
2/8 A kérdező kommentje:
Valami krémet vagy szappant! Értelmes válaszokat kérnék!
2012. máj. 23. 20:40
3/8 anonim válasza:
attól függ, hány éves vagy. én szappant használok. himalaya- uborkás, kifejezetten zsíros, pattanásos arcra van, és himalája só szappant, mert ettől matt lesz aZ ARCOD
4/8 anonim válasza:
most miért lettem lepontozva???????
én ha sokat szexelek nincs pattanásom, és mostnem viccelek!
Gyors és hatékony, ráadásul pénzbe se kerül!
5/8 A kérdező kommentje:
Jó bocsi, egyébként nem gondoltam, hogy te komolyan gondolod. Egyébként 14 éves vagyok, és hát nincsen még férjem!
Egyébként azért köszi a válaszokat :)
2012. máj. 26. 09:15
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok egyébként -ért :D
2012. máj. 26. 09:15
7/8 sasamano válasza:
Tiszta szivemből ajánlani tudom a Forever Living Products-tól az avocado face and body szappant és a propolisz krémet együtt a first-el ! nekem bevállt!
8/8 A kérdező kommentje:
Hmm.. még annyira nem is hallottam róla.. Lehet, hogy majd kipróbálom. Köszi:)
2012. okt. 27. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!