Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok berúgni . Miért?

Nem tudok berúgni . Miért?

Figyelt kérdés
Buliba voltam nem rég és sok pia volt meg sok cigi .A piát kevertem és vedeltem a cigit állandóan szívtam .De nem tdutam berúgni .Másnap reggel semmi bajom nem volt sőt még söröztem is egyet.Am 15 éves vagyok .És légyszíves nem elitélni mert osztálybúcsúztató buli volt és csak kíváncsi vok mért nem tok berúgni?
2009. jún. 30. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ha így folytatod, be fogsz tudni rúgni
2009. jún. 30. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ettél előtte rendesen, azért.

Ne egyél semmit egész délután és úgy igyál.

2009. jún. 30. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
nem eszel előtte, iszol pár tequilát, rá egy abszintot még egy kis tequilát és mire észbekapsz otthon ébredsz:D
2009. jún. 30. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Van akinek jobban bírja a szervezete. Én például messze az asztal alá iszom bármelyik férfi ismerősömet, ha akarom. Meg sem látszik rajtam. Mondjuk nálam azért van, mert már anyám masszív alkoholista volt már a terhesség alatt is, így már akkor jutott alkohol a szervezetembe és hozzászokott. Nem sűrűn szoktam inni, 1-2 évben egyszer, de akkor sem tudok berúgni. Körülöttem mindenki részeg már, de én nem érzem a hatását. Egy idő után meg már, mikor látod, hogy a többi részeg milyen szánalmas, neked sem lesz kedved inni.
2009. jún. 30. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Van, aki jól bírja a piát. Én alkoholista családból származom, háromévesen már sörrel itatott az apám víz helyett, és lány létemre nekem is le kell gurítanom fél lityó (!) vodkát vagy páleszt, ha le akarom inni magam. Mivel ez drága mulatság, és nem is az egészségesebb fajtából, elfogadtam, hogy én ilyen vagyok, és nem is törekszem berúgásra. Inkább csak magamban mulatok azokon a népeken, akik két koktél után már hármat látnak mindenből. :) Két pohár finom bor elég ahhoz, hogy kellemesen érezzem magam, több nem is kell. A részegség és a másnaposság nem olyan nagyon jó dolog ám... Az meg még kevésbé jó buli, ha kilyukad a gyomrod az alkoholtól, mint a nagyapámé...
2009. jún. 30. 15:22
 6/6 anonim válasza:
hiperaktív vagy, legalább 2x annyit kell innod mint egy normál embernek, velem is ez van:S:D
2009. júl. 4. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!