Ti hogyan vettétek rá magatokat a vérvételre a legelső alkalommal?
Figyelt kérdés
Nemsokára mennem kell vérvételre, de sehogy sem tudom rávenni magam hogy elmenjek, mivel félek attól hogy fájni fog..(most megyek életemben először)2012. máj. 29. 21:06
1/5 anonim válasza:
én nem féltem tőle soha.. nem olyan fájdalmas, alig érzel valamit - kicsit furi érzés , de az oltás sokkal jobban fáj szerintem.. ne parázz, csak menj el simán
2/5 anonim válasza:
Hát ha muszáj menned, akkor nem kell magad rávenni, mert úgyis mész, akár tetszik, akár nem. A te érdeked.
Egyébként, ha ügyes a nővér (és valószínűleg az, mert nap mint nap ezt csinálja, rengeteg embertől vett már vért) és te sem nyavalyogsz vagy ficánkolsz, akkor fél pillanat alatt megvan. És annyi fájdalmat érzel csak, mintha valaki erősebben belédcsípne. Tényleg nem vészes, de ehhez te is kellesz, meg hogy nyugodtan ülj abban a 2mp-ben.
Én mindig féltem a tűtől, én sírtam mindig a leghangosabban oltásoknál is. Ma meg rendszeres véradó vagyok, és az majdnem fél liter vér, nem 3 kémcső :D
3/5 anonim válasza:
Nem a fájdalom miatt félsz, hanem hogy tű van a kezedben. Ne nézz oda, gondolj valami másra, és pikk-pakk vége is.
4/5 anonim válasza:
Engem mindig érdekelt ez a fehér köpenyes világ, az oltást is, a vérvételt is mindig végignéztem, nem féltem. Nem fáj, nyugi. És kevesebb mint fél perc és megvan!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató szavakat és tippeket..:DD Így talán már könnyebb lesz.:))
2012. máj. 29. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!