Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magán bőrgyógyásznál minden...

Magán bőrgyógyásznál minden alkalommal fizetni kell?

Figyelt kérdés

Fölírt egy krémet, ami semmit nem használt, sőt inkább súlyosbította a fenálló problémát. Persze csak 1x kentem be magam vele, mert annyira irritálta a bőröm, hogy többször nem mertem.

Ha megint elmegyek hozzá akkor ismét elkérheti a tarifáját? (ami nem kevés...)

Én többet nem akarok neki fizetni, pláne a semmiért.

Hogy működik ez, aki tudja írja meg!

köszönöm

2012. máj. 25. 22:46
 1/6 kiflitolvaj válasza:
Szerintem telefonálj oda, hogy amit adott az sz@rt sem ér, úgyhogy találjon ki mást és beszaladsz a receptért. Ha csak simán mész a rendelésre, akkor biztos, hogy el fogja kérni megint az árát.
2012. máj. 25. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja, az biztos jó lesz:

- Doki bácsi, nem használt a krém, igaz, nem is használtam.

Szerinted? :)

Ha nem akarsz fizetni, ne menj magánrendelésre. Akkor legalább ingyen szidhatod a dokit.

Te mit szólnál, ha egyik hónapban nem kapnál fizut, mert a főnököd nem volt elégedett a munkáddal?

2012. máj. 25. 22:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Első körben azt mondta, hogy telefonáljak, hogy a krém bevált-e. Egyáltalán nem volt biztos abban, hogy jó lesz-e, amikor felírta. Én viszont nem vagyok egy kísérleti nyúl!!

Kedves utolsónak üzenem, hogy ha megtapsztalnád az az iszonyatos csípő, szúró, viszlkető, elviselhetetlen fájdalmat TE sem mernéd magad bekenni vele. És mellesleg neki ez a munkája, ezt tanulta. Én nem vagok orvos, de ő az, embereket gyógyít, erre esküdött. Ezért kéri el a pénzt! Akkor csinálja azt megfelelően. Én is úgy dolgozok, hogy a maximumot hozzam ki magamból.

2012. máj. 25. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem teljes tarifát nem kérhet el,annyit,mintha most mennél kivizsgálásra. A receptirást viszont ki szokták fizettetni.
2012. máj. 25. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pont az ilyen magánorvosokra értem, hogy nem akarnak meggyógyítani, csak életben tartani. A te eseted a példa rá.
2012. máj. 26. 00:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a benyomásom a magándokikról, hisz neki az az érdekük, hogy minél többször visszamenjek és fizessek. Na ebből nem kap!! Engem nem fog megkopasztani az tuti!!!
2012. máj. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!