Magán bőrgyógyásznál minden alkalommal fizetni kell?
Fölírt egy krémet, ami semmit nem használt, sőt inkább súlyosbította a fenálló problémát. Persze csak 1x kentem be magam vele, mert annyira irritálta a bőröm, hogy többször nem mertem.
Ha megint elmegyek hozzá akkor ismét elkérheti a tarifáját? (ami nem kevés...)
Én többet nem akarok neki fizetni, pláne a semmiért.
Hogy működik ez, aki tudja írja meg!
köszönöm
Ja, az biztos jó lesz:
- Doki bácsi, nem használt a krém, igaz, nem is használtam.
Szerinted? :)
Ha nem akarsz fizetni, ne menj magánrendelésre. Akkor legalább ingyen szidhatod a dokit.
Te mit szólnál, ha egyik hónapban nem kapnál fizut, mert a főnököd nem volt elégedett a munkáddal?
Első körben azt mondta, hogy telefonáljak, hogy a krém bevált-e. Egyáltalán nem volt biztos abban, hogy jó lesz-e, amikor felírta. Én viszont nem vagyok egy kísérleti nyúl!!
Kedves utolsónak üzenem, hogy ha megtapsztalnád az az iszonyatos csípő, szúró, viszlkető, elviselhetetlen fájdalmat TE sem mernéd magad bekenni vele. És mellesleg neki ez a munkája, ezt tanulta. Én nem vagok orvos, de ő az, embereket gyógyít, erre esküdött. Ezért kéri el a pénzt! Akkor csinálja azt megfelelően. Én is úgy dolgozok, hogy a maximumot hozzam ki magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!