Normális, hogy ilyen a szúnyogcsípésem?
5 éve kezdődött,akkor pénteken csíptek meg a szúnyogok és hétfőre lett ilyen,akkor az orvos csak egy krémet adott rá! A mai napig ilyen ha megcsíp a szúnyog! Az orvos nem csinál vele semmit csak krémet ad,azt is mondta h ez nem szúnyog hanem valami más rovar,de hát láttam h az szúnyog volt! Kb azóta h először megcsipkedtek,viszketek mindenhol(van amikor jobban van amikor kevésbé) és olyan a vakarás nyoma mint a csalánkiütés... Mit tegyek?Más is van így? Ez valami allergia? Ezen a képen már lejjebb ment,nem annyira lilás-barnás és nincs úgy feldagadva sem...
Nálam is ez van, ez egy allergiás reakció, de nem biztos hogy szúnyog, lehet hangya, vagy pók is.
Nálam fenistil csepp szedése és kalcium , csökkenti le és szünteti meg
Juj, ez nagyon csúnya. Bőrgyógyásznál voltál vele? Nekem nem ilyenek a szúnyogcsípéseim, sőt szerintem másnak sem, szóval tényleg, ha más nem, keress egy másik orvost.
Szegénykém, gondolom borzasztóan viszket.
Köszi:') hát elég fájdalmas!
Orvosnál voltam,de mindig ugyanaz a krém és szerintem ez nem igazán mehet így minden nyáron..
Köszi a tippet a cseppel kapcsolatban megkérdem a dokit meg-e próbálhatom!
szia
nekem is ilyen és voltunk vele orvosnál és olyan kenőcsöt írt amit a napallergiára mert az rovarcsípésre is jó.Nekem hűsíti és már nem annyira piros.A patikában keverik ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!