Izzadásgátló használata mellett mégis miért vagyok büdös?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemrég vettem észre,hogy hiába fújom be magam nem is egyszer,akkor is izzadságszagom van. Igyekszem mindig más izzadasgatlot venni,de valahogy nem múlik. Szoktam fürödni egyébként,mielőtt valaki ezzel jönne. Más nem tette szóvá,párom se,de én érzem magamon. És iszonyat kellemetlen.ma 17:34
1/4 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy amiket eszel, azok okozzák vagy esetleg valami betegség. A "befújás" nem ér sokat.
2/4 anonim válasza:
attól függ hogy alkalmazod. én este fürdés után fújom/kenem/rollerozom magam és másnap estig sem vagyok büdös. de ha reggel csinálod mielőtt felöltözöl akkor azzal csak annyit érsz el, hogy a ruháddal letörlöd és haszontalan lesz az egész
3/4 anonim válasza:
Én rexonát használok. Stift és spray kombó. Más olcsóbb vagy drágább kategória sem jött be és úgy sem használ ha csak az egyiket használom.
4/4 anonim válasza:
Én egy Balaton parti táborban kaptam el egy olyan fertőzést, aminek semmilyen más tünete nem volt, csak ózonszagú volt a hátam.
Ételek-italok, meg ketodiéta is okozhat kellemetlen testszagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!