Erre a fáradtságra, sok alvásra mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Nos ott kezdeném ezt az egész témát, hogy tavaly kb. december óta hajnali 4-5 óra előtt nem tudok elaludni.. Ha nehezen elalszok 4 órakor, akkor 12-13:00-ig alszok folyamatosan.. Felkelek, megyek intézni dolgokat, dolgozok és egészen estig keléstől számítva folyamatosan ásítozok, fáradt vagyok, aludhatnékom van… Viszont ha eljön az este, lefekszek hirtelen elmúlik az álmosság a szememből, és mindenhonnan és fent vagyok hajnalokig.. Hétköznap ha alszok ennyi ideig, utána délutánra megyek dolgozni folyamatosan fáradt vagyok, pedig sokszor van hogy 8-9 órákat is alszok.. Viszont ha eljön a péntek, szombat, munka után este elmegyek bulizni barátokkal, haverokkal akkor egyáltalán nem vagyok álmos, és hajnalokig elvagyunk a buliba, és pedig ilyenkor 4-5 órát ha alszok.. Valaki tudna magyarázatot adni erre? Hogyan tudnám az alvási szokásomat visszaállítani, hogy este 9-10 óra körül aludjak és reggel 6-7 körül keljek?febr. 1. 04:10
1/2 anonim 

válasza:

Fuss egyet alvás előtt, annyit, ami azért a kellemesnél már több, de nem halsz bele, zuhanyozz le és egy kiszellőztetett szobában menj el aludni.
2/2 anonim 

válasza:

Rakd el a telefont, két órával a tervezett elalvás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!