Sokan miért nem mennek el orvoshoz ha valami bajuk van vagy fáj valamijük?
28 éves anyuka vagyok.
Én is megkérdeztem anno mivel csillapítsam a görcsöket de még nem sikerült semmi hatásos módszert találnom.
Elmentem a gasztroenterológushoz h nagyon rosszul vagyok,akkor már 8 napja minden kijött belőlem még a víz is iszonyatos görcsökkel és elhajtottak onnan!!!!Azt menjek akkor kórházba ha szarul vagyok:(DEEEE mentem tovább és mentem mert tudni akartam és akarom h mi bajom!!!Még durvábbakat is átéltem dokikkal kapcsolatban de kevés az időm mindent leírni...
Mondjuk én sokszor azért nem megyek dokihoz,mert mire végre az időpont elérkezett,már ki is gyógyultam a betegségemből.
Másrészt meg azért nem rohangálok a dokihoz,mert Minden napeste 5-ig dolgozom,így örülök ha hazaérek 6-ra.Ezer dolgom lenne még.Sokszor este 6 után már nem is fogadnak betegeket csak sürgős esetekben.Munka közben nem mehetek,mert féltem az állásomat.
De (lekopogom) hál istenek makkegészséges vagyok.A kisebb betegségeket,otthon magam is megtudom oldani.
Szerintem kipróbálhatnál gyógygomba kivonatot, kapszulát.
Ami jó hatással van a belekre. Veszíteni valód nincs. És hinned kell, hogy meggyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!