Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek, nehogy beköpjék a...

Félek, nehogy beköpjék a legyek a sebemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon felsértette a sarkam felett a cipő lejött a bőr ,látszik a hús is egy kb 2x2 cm es részen,és nagyon fáj,piros, és gennyedzik is..kenem betadine-nal, de nagyon félek hogy éjszaka egy kóbor légy be ne köpje...miből veszem észre ha mégis megtette volna?

Beragasztani nem akarom, mert sokkal nehezebben gyógyul.

2012. máj. 24. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Laza fedő kötés gézzel, négy sarkán ragasztóval, az szellőzik. Bár szerintem annyira nem kell a fent írtaktól tartanod. Főleg ha jódozod a sebet.

(am. azt hittem minden elképzelhető "horrort" elbírok, de most bebizonyítottad h. mégse :P)

2012. máj. 24. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Éjszaka nem járnak a kóbor legyek, csak nappal.
2012. máj. 24. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Ja, hogy miből veszed észre, hogy beköpte a légy? Abból, hogy nyüzsögnek benne a nyüvek. (na most jöttem rá, hogy a nyüzsög ige honnan is ered)
2012. máj. 24. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nyáron úgy alszom, hogy bebújok egy takaróhuzatba, mintha hálózsák volna.. Lehet most hogy ilyen a sarkad neked is ki kellene próbálni:)
2012. máj. 24. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Miért lenne butaság??Ismerősömmel épp ez történt nem régen....

többieknek köszönöm szépen a választ beragasztom úgy be bedugom majd a takaróba úgy:)

2012. máj. 24. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Kár volt lepontozni, mert a döglegyek tényleg nem járnak éjjel, nem vicc.
2012. máj. 24. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le!
2012. máj. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!