Miért nyalogatja a kutyám a sebemet?
ösztön szerintem. Számára ti egy falkába tartoztok, és segíteni szeretne! nem mellesleg gyógyítóhatása is van a kutyanyálnak:P
22L
ott a pont a kérdezőnél!
Gondolom kedves második, te sem eme csodás tulajdonsággal születtél, hogy mindent vagy legalább is sok mindent tudsz kutyákról. Neked is meg kellett valakitől/valahonnan tanulnod, és rájönnöd:)
Egyébként meg egymilliószor értelmesebb egy ilyen kérdés, mint az, hogy "beteg a kutyám mit tegyek?" nah mind1 első voltam
Akinek van kutyája, az valamicskét tud róla idővel.
Van jó szakirodalom, vannak kutyatársak és ha más kutyásokkal is érintkezik séta alkalmával, még többet megtanulhat.
Élőben és nem virtuálisan.
Soha nem értettem, hogy miért kell egy-egy kérdezőt lefikázni. Nem biztos valamiben, van egy kérdezős oldal, és kérdez. Ha nem tetszik, ne kommentelj, lapozz tovább, mert csak szítod a feszültséget.
Az én kutyám is minden sebemet azonnal elkezdi "gyógyítani", ahogy hozzá fér. Ha hiszed, ha nem, tényleg segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!