Hogy jobb aludni? Mezítláb vagy zokniban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 22:10
13/23 anonim válasza:
Csak mezítláb. Egyszer télen kipróbáltam a zokniban alvást, de nekem elkezdett hámlani a talpamról a bőr, valószínűleg azért mert bár hideg volt éjjel beleizzadt a lábam a zokniba. Lehet hogy ez nem mindenkinél van így, arra viszont figyelj hogy ha zokniban alszol akkor csak 100%-os pamutzoknit vegyél fel, mert a műszálas az nagyon egészségtelen. (az enyém még a pamutban is izzad, hát még a műszálasba...:))
14/23 A kérdező kommentje:
Enyém is izzad a műszálasban!
2009. jún. 28. 23:06
15/23 anonim válasza:
legtöbbször zokniban, de nagyon néha zokni nélkül is
16/23 anonim válasza:
Szia. Szerintem attól függ, hogy hideg van-e vagy meleg. Nekem nagyon rossz a vérkeringésem, mindíg hideg a lábam. Még nyáron is sokszor olyan, mintha a fagyasztóból vettem volna ki XD Ezért én általában zokniban alszom, csak akkor nem, ha tényleg melege van a lábamnak. A barátom viszont nem bírja, ha éjszaka a lábán van a zokni, tehát ő mindíg leveszi, még télen is. Azt mondja, hogy melege van a lábának. Különbözőek vagyunk:)
17/23 anonim válasza:
Én csak mezítláb. Télen is. Inkább betakarom, ha fázik, de engem zavar a zokni alvásnál. Nappal is, hogyha lefekszem esetleg aludni egyet, akkor is leveszem. Üdv: Gyuszi
20/23 anonim válasza:
Mindenképp mezítláb, zavar a zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!