Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Foltban hullik a hajam, mit...

Foltban hullik a hajam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fontos infó lehet, hog kb 3 éve feketére van festve a hajam, eddig nem hullott legalábbis ennyire nem és nem egy foltban.. annyira még nem vészes..de nekem már szembetűnik.

A frufrum "helyén" tehát ha felgumizoma hajam ott a homlokom után közvetlenül egy kicsit, de az még annyira nem látszik hanem oldalt a "babahajaknál" szerencsére tudom úgy fésülni a hajam, hogy ne legyen feltűnő, de ez így nem maradhat.

Nyáron szeretnék visszabarnulni ( kiradíroztatnám a feketét)

Valamint eszek egy csomó vitamint: magneb6, vas, és most már béres szépségvitamint is..

Mindig rendesen mosom, balzsamozom a végét, igényesen és tisztán tartom.

Nem tudjátok mitől lehet? Mostanában egyre többször nézem más lányok haját, pont emiatt, és látom, hogy sokaknak ritka ott a haja..bár mivel nem ismerem őket, lehet csak genetika.

Mindenesetre nekem nem volt ilyen és rettentően megijedtem. Valakinek van valami jó tanácsa? Mitől lehet ez? Csak szimplán a fekete festék? De 3 év óta csak most kezdett el így reagálni rá a hajam? :(:(

Ja és azt elfelejtettem, hogy egy 2-3 hétig használtma ezt a varga hajcseppet, de semmi javulást nem észleltem, valamint egy 3-4 alkalommal a ricinus olajat is, de az se segített :(

2012. máj. 20. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:

A fekete hajfesték mind közül a legkárosabb.

Hagyd abba a vegyszeres festést, térj át méregmentes kozmetikumokra.

2012. máj. 20. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:

A foltos hajhullás lehet valamilyen gyulladás miatt a szervezetben, menj el a háziorvoshoz, kell egy kivizsgálás, fogorvos sem ártana, valamilyen góc lehet a szervezetedben.

Persze a hajfesték is okozhat hajhullást, de szerintem az nem foltokban jelentkezik.

2012. máj. 20. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek is foltban hullott a haja, és egy csomó kivizsgálás után derült ki, hogy az egyik foga okozza annak ellenére, hogy fájdalmat nem érzett. Szerintem nézesd meg.

Én is festett fekete vagyok, nekem is hullik tőle a hajam, de nem foltban, hanem mindenhonnan egy kevés.

2012. máj. 20. 09:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Elmegyek akkor fogorvoshoz is minél előbb, van egy "lyukas" fogam, bár csak icipici lyuk van rajta, fogorvos 1-2 éve vette észre, azóta nem változott, annyit mondott, hogy mossam azt a fogamat mindig "erősebben".

Nagyon remélem, hogy nincs nagyobb probléma, mert ez így nem maradhat és annyira gáz így 20 évesen :(

2012. máj. 20. 09:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy mit tettek a fogával? Nem örülnék, ha kihúznák a fogam :S
2012. máj. 20. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha félsz, vagy tényleg nem javult, menj el vele szakorvoshoz. Bőrgyógyászhoz. Én úgy tudom, hogy hozzá tartozik a haj is. Valószínűleg fog tudni mondani valamit, hogy milyen vitamin a legjobb rá. A festéket meg hagyd el, nagyon nem tesz jót a hajnak.
2012. máj. 20. 09:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Mindenképpen elmegyek elsőnek is a háziorvosomhoz, hogy vérvételt csináljunk. a nyáron pedig jön a többi, sajnos most vizsgaidőszakom lesz, szóval egy kevés időm se lesz sajnos :(

De a háziorvost hétvégén elintézem legalább. A vitaminokat, amiket írtam már régóta szedem. A festéket is nyáron szeretném elhagyni végleg, szintén a vizsgák miatt, de a hátralevő hónapban nem fogom festeni!

Köszönöm a segítségeteket, ha esetleg van valami házi praktikátok, amivel ezt a hónapot még ki tudnám vészelni valahogy, azt nagyon megköszönném!

2012. máj. 20. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ha propolisszal bekenném a hajtövemet, ahol hullik? Az nagy hülyeség lenne?
2012. máj. 20. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!