Mitől hullik a hörcsögöm szőre egy foltban?
Ne haragudj, de attól, mert te nem hiszed, hogy gomba, még lehet az Nem véletlenül tanítják az ilyesmit jó sok évig egyetemen, és mellesleg a gombának az egyetlen tünete, amit laikus észlelhet, az a szőrhullás. Ne várd, hogy nagy kalapos csiperkék fognak nőni rajta, csak hogy te tudd, hogy gomba.
De mint említettem, mindenképpen vidd orvoshoz, mert ez nem egészséges jelenség.
Szia!
Szerintem nem kioktatni akartak, csak tudod, így vaktában nem olyan könnyű kitalálni mi lehet a baj, míg egy orvos egy pillantással felismeri mi a helyzet, Te nem biztos megismered a gombát. Ha már nő vissza a szőre, az bíztató jel szerintem, de ajánlok valamit, tedd fel ezt a kérdést itt: [link]
Remélem minden rendben lesz, és hamarosan megint egészséges lesz a hörikéd:)
Lány a höri?
Nekem pontígy jelentkezett.. belsőszervi problémára utalt..
majd kiderítették hogy a petefészkével volt baj..(talán ciszta) először adott az orvos valamit akkor egy kicsit pihésedett,nem mult el, és ebből tudták hogy belső szervi,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!