Eugénia22 kérdése:
Miért hullik a hajam?
Figyelt kérdés
már több hónapja szedek vitaminokat a hajamra, (béres szépségvitamint, revalidot, biovannét)
És mégis hullik.
Mi lehet a probléma?
2012. ápr. 2. 07:24
1/5 anonim válasza:
Fested? Mert elvileg minnél sötétebb a hajfesték annál jobban hullik (mivel sok benne az ammonia), de ugyanigy van a szőkénél is mert abba meg sok a hidrogén. Hullhat még stressztől is akár. Nekemis sokáig hullott, de én a Kalcium-kovaföld tablettát szedtem plusz még csalán hajszesszel öblitettem a hajam és jobb lett. :)
2/5 A kérdező kommentje:
1,5 - 2 havonta festem a hajam barna hajfestékkel
2012. ápr. 2. 09:06
3/5 anonim válasza:
Foltokban hullik vagy hogy?
váltottál-e sampont?
a garatmanduláid megvannak-e még?????
4/5 A kérdező kommentje:
nem foltokban hullik.
de elég sok kijön, a szőnyeg állandóan tele van velük, meg a ruháim., nagyon zavaró.
szerintem ez nem normális, mandulám meg van, semmi bajom amúgy...!
2012. ápr. 2. 13:15
5/5 anonim válasza:
Azért nézesd meg a manduládat ha fáj ha nem mert gyanus h gócos manduláról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!