A férjemnek foltokban hullik a haja és egész nap folyik az orra. Mitől lehet? Tapasztalt valaki ilyet? Minden vizsgálaton túl vagyunk, nem találtak semmit!
Mindezekre a vizsgálatokra nem mentem volna el a helyetekben. Inkább egy elektroszomatográfiás vizsgálatra, ami sejtszinten megtalálja, hol borul fel a savbázis egyensúly.
Mitől lehet? Valami nincs rendben a szervezetével. Az egészség 6 alappillére:
-friss levegő;
-megfelelő táplálkozás;
-elegendő tiszta víz;
-mozgás;
-pszichés helyzet;
-genetika.
Nem vagyok szakértő, csak az az orvos, akitől ezeket tanultam.
Lehet, hogy van sejtésetek, melyikkel lehet a gond. Remélhetőleg nem genetikai probléma van a háttérben, azon nehéz életmódváltással segíteni. Laikusként azt írnám, hogy kezdje el enni a férjed a Nutrilite "Naponta" multivitaminját, és az új Biotin + C vitamint, amit szinte erre a problémára találtak ki, és ha véletlenül nem javul látványosan a helyzet 1 hónapon belül, akkor érdemes elmennetek egy elektroszomatográfiás vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!