Most hogy kéne akkor aludnom?
Figyelt kérdés
Ma kb. egy órán át vérzett az orrom. Mentem a sürgősségire, ahol az orrom egyik részét (ahol vérzett) betömték.Vagy nem tudom hogy kell írni.Feküdhetek azzal a kötéssel a hátamon ha alszok? Mások szerint igen. De szerintem nemigazán.Állítólag már nem fog vérezni,de én egy ilyen vérzés után nem merek akárhogy feküdni meg aludni.Pedig nem ártana mert az egyik szemem már elég fáradt,örülök hogy látok és nem itt alszok el.Vagy aludjak ülve?vagy hason?Valaki volt már hasonló helyzetben?2012. máj. 17. 22:25
1/3 anonim válasza:
Egyszer voltam ilyen helyzetben.
Vedd ki a tömést ha még benne van, és aludj az oldaladon,a párna szélén legyen a fejed úgy hogy a föld felé nézz, úgy ha netán ismét megindul akkor kifelé folyjon.
Háton alvást hanyagolnám még egy kicsit.
Üdv.
2/3 anonim válasza:
Legalább két nagypárnát tegyél a fejed alá. Minél magasabb legyen a fejed alja. Ne legyen meleg a szobában, akkor nem fog újból vérezni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)a tömést semmiképp se vehetem ki.megmondta az orvos hogy holnap reggel szedik ki.Én valahogy sehogy nem merek aludni.Pedig tényleg rámférne.
2012. máj. 17. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!