Ennek előbb-utóbb fogyás lesz a vége?
Figyelt kérdés
4 hétig csak naponta egyszer-kétszer lesz időm enni ( azt nem mondom meg miért, ne kérdezzétek :/ ) és csak vizet iszom, és az a kétszeri evés is alig vmi.
Ma is ezeket ettem nem tudom sok-e :
reggeli: semmi
ebéd: csirkepörkölt tésztával két zsemlével, egy kistál tejbegriz de a felét otthagytam.
Vacsi: semmi.
ha jó idő van ugrálókötelezem, a szobámban pedig táncolok.
Nem szeretnék fogyni de félek h mégis fogok.
174cm/74kg/ 14L
2012. máj. 16. 17:05
1/3 anonim válasza:
Növésben levő szervezetet nem szabad koplaltatni. Még akkor sem, ha az illető elhízott. Csak és kizárólag egészséges 3-szori főétkezés és 2-3 kisebb snack szerű étel ajánlott. amit te fogsz csinélni, azzal hirtelen nagy mennyiségű fogyást fogsz elérni, majd betegesen gyorsan a dupláját fogod visszahízni. A vérzésed ki fog maradni hosszú időre, majd mikor megjön, akkor hetekig vérzeni fogsz, úgy, h csak hormonnal lehet majd elállítani.
2/3 anonim válasza:
Miért nem mered kiírni, hogy miért nem lesz időd enni?
3/3 anonim válasza:
Ezt nem szabad csinálni!!!olyan nincs,h. ninics idod enni!!!Önpusztítás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!