Mi lehet ez a rángatózás?
Figyelt kérdés
MA történt meg velem másodjára (először tavaly decemberben), hogy reggel hason aludtam, majd mikor felkeltem, felnyomtam magam a kezemmel és annyit éreztem, hogy elkezd rángatózni a jobb kezem (decemberben is a jobb kezem volt) és azt éreztem hogy nem bírom tartani magam és összezuhanok de tovább rángatózik, de úgy mintha a fizikai törvényeknek ellentmondó pózokban estem volna le..a következő amire emlékszek, hogy anyum ott van mellettem és én ébren vagyok, elviekben leestem az ágyról és még ott is rángatóztam. A decemberi eset után elmentünk kivizsgálásokra, voltunk MRI-n(?) meg eeg-n meg neurológiai vizsgálaton és ott azt mondta a doki, hogy lehet a stressztől, de mást nem mutatott semmi. Ráadásul az utána való napon egész nap fájt a fejem.Borzasztóan ijesztő érzés épp ezért szeretném kérdezni, hogy van e valakinek hasonló, és ha van akkor nekik mit mondtak erre?2012. máj. 15. 21:47
1/3 A kérdező kommentje:
jaj és azt el is felejtettem írni, hogy elharaptam a nyelvem mind két oldalon:S
2012. máj. 15. 21:51
3/3 A kérdező kommentje:
háát azt elviekben kizárták a vizsgálatok alapján
2012. máj. 16. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!