Mi baja lehet a térdemnek? 12l
Attól hogy nősz, még nem szabadna fájnia. Hiányállapottól annál inkább fájhat, ill. lehet gyulladásban az ízület.
Hiányállapoton azt értem, hogy bizonyos anyagokra, mint pl. a kollagén, a C-vitamin, a kalcium, folyamatosan van szükségünk, hogy megfelelő sejtjeink tudjanak születni. Ha sejt-szinten rendben vagyunk, akkor a szerveink is egészségesek, ha hiányoznak ezek a létfontosságú anyagok akkor a szerveink is degeneráltak lesznek, mert az őket felépítő sejtek is azok.
Nagyon fontos a mai világban már pótolni tudatosan az élelmiszereinkből hiányzó anyagokat, mint vitaminok, ásványok, mert ezekhez már csak így tudunk hozzájutni. Ha valaki ezt nem teszi meg, már fiatalon különféle hiányokat szenved el a szervezete, és a hosszú ideig tartó hiány-állapotok oda vezetnek, hogy az illetőnek egyre több nyavalyája alakul ki.
Tapasztalatból mondom, hogy ma, 50 évesen makk egészséges vagyok, mert rájöttem erre a fontos dologra, kb. 10 éve szedek vitaminokat, de nem ám a gyógyszertárban kaphatókat, hanem annál jóval nagyobb adagokat tartalmazó készítményeket. Ma már tudom, hogy a sok tv-reklám mind hazug, profit-éhes érdekkörök agymosási tevékenysége, amellyel azt akarják elérni, hogy minél több beteg, testi és lelki szinten megnyomorodott ember kövesse az utasításaikat, vásárolják a megannyi gyógyszeripari terméket, amelyek további panaszokat okoznak nekik.
Olvass utána, hogy amit leírtam, nem hülyeség. Ezt sajnos sehol nem tanítják, mert ha kinyílik a szemünk, akkor az nekik nem jó. Az orvosi egyetemeken sem tananyag a vitamin-kérdés. Vajon miért nem????
Én is 12/L vagyok,és csak én örököltem ugyanezt a bajt...anyukám úgymond "recsegi" és ezért nekem is gyengébbek a csontjaim...olvasok,kinyomom magamat a görnyedésből,és egyszer csak megreccsen a könyököm,de úgy,mintha egy ház omlana össze :// szóval nálam örökletes...tesi órán én is észrevettem,hogy nekem guggolásnál az történik,hogy felállok,és olyan érzés fog el ,mintha beakadt volna a térdem...vagyis hát...nem tudom elmagyarázni...
Nem lehet,hogy nálad is genetika? o.O én C-vitamint szedek,és sajnos abba kellett hagynom a sportomat emiatt ...versenyeztem immár 3.éve :(( és egy idő után annyira fájt a bokám hogy nem bírtam tovább :((
Én még annyit tennék hozzá a történethez,hogy ezen kívül más bajom is van...elmentünk az orvoshoz,és azt mondta,hogy bokasüllyedésem van,ami miatt van lúd talpam,és emiatt a hüvelyk ujjamat a lábamon kinyomja a talpam,és rosszul áll a lábujjam...kellett talpbetétet csináltatni és lehet hogy meg kell majd műteni...én nagyon félek előre ettől,de én ezzel nem szeretnélek megijeszteni,de nálam úgymond láncreakcióként épül egymásra a bajom ... a bokám miatt tolódik ki a lábujjam,emiatt van lúdtalpam és bokasüllyedésem,és emiatt fáj nekem is néha a bokám...
Remélem segítettem,de én is csak azt tudom neked mondani ,hogy menjetek orvoshoz! :)
Előző vagyok kijavítanám magamat..."emiatt fáj néha a bokám" ,helyett emiatt fáj néha a térdem...
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!