Egy hete fáj a bal oldalam, a mellem alatt és oldalt. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Voltam vele orvosnál már 2x is mert nem javult, de mind a 2x csak fájdalomcsillapítót írt fel, és mondta hogy majd megint menjek vissza he nem múlik. Valakinek volt már hasonló? Ha nagyobb levegőt veszek, vagy úgy mozdulok, ha hason fekszem akkor nagyon fáj.2012. máj. 11. 14:43
1/3 anonim válasza:
Elestél vagy beütötted? Vagy csak simán elkezdett fájni? Mit mondott az orvos konkrétan?
Egyszer nekem is nagyon elkezdett fájni a bal oldalam és átsugárzott a hátamba . Elküldtek vérvételre és hasnyálmirigy gyulladásom volt . De mondjuk én nem sokáig bírtam 4 nap után kórház.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak simán magától kezdett el fájni.
Annyival elintézett az orvos hogy valami gyulladás...és adott fájdalomcsillapítót. :S
2012. máj. 11. 15:04
3/3 anonim válasza:
Menj egy normális orvoshoz, aki rendesen kivizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!