Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történne ha alkoholt innék?

Mi történne ha alkoholt innék?

Figyelt kérdés
Magas pulzus miatt az orvos felírt nekem egy gyógyszert, amiből minden reggel egy negyed szemet kell bevennem.Azt mondták, hogy ha alkoholt iszok rá, akár a mentő is elvihet. És ha az nap amikor inni akarok nem veszem be a gyógyszert?
2012. máj. 10. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Olvasd el a betegtájékoztatót!

Ezekkel a gyógyszerekkel nem lehet játszani, hogy beveszem, meg nem veszem be. Nekem is volt egy időben ilyen gyógyszerem, kétféle (nem egyszerre).

Az egyikre lehetett inni, a másikra csak óvatosan. Totál tiltás egyikre sem volt.

De még egyszer: Olvasd el a betegtájékoztatót!

2012. máj. 10. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne hagyd ki a gyógyszert!!! Ha hirtelen abbahagyod, felugrik a pulzusod, ráadásul az alkohol mégjobban felviszi.

Milyen gyógyszert szedsz?

2012. máj. 10. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én alkoholistának tartom akinek az ivás fontosabb mint az egészsége. Ha Te inkább nem veszed be a gyógyszert, csak hogy ihass, akkor Te is alkoholista vagy.
2012. máj. 11. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Betaloc ZOK

ez a gyógyszer neve

2012. máj. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!