Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. Mi ez?

S. O. S. Mi ez?

Figyelt kérdés

Most vettem észre,hogy 2 gümő van a nyakamnál az ütőér mellett.2 hete a melegben elszédűltem az utcán,majd mentővel bevittek a kórházba.Lehet az eséstől alakult ki?mert ezelőtt sosem volt.Nagyon ideges lettem.Valaki tudna rá valami gyógymódót?

Válaszokat köszönöm!

2012. máj. 9. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Háziorvosohoz menj le, ő megmondja mi ez. Lehet nyirokmirigy, vagy más is.
2012. máj. 9. 14:04
 2/4 anonim válasza:

Nem gondolod hogy nem itt kéne ezt megkérdezned?

Sürgőden menj el egy dokihoz, aki megvizsgál és ha talál valamit beutal a megfelelő helyre!

2012. máj. 9. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést,mert ma csak délig rendelt,holnap meg délután.Nagyon ideges vagyok!
2012. máj. 9. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem rendel a háziorvosod, és ennyire nyugtalanít a dolog, akkor a másik körzethez tartozó doki is megnézi ha lemész a rendelőbe. Ne idegeskedj, mert valószínű valami gyulladás lehetett a szervezetedben és azért is szédültél el. Ezek a nyirokmirigy duzzanatok elég hosszadalmasak.
2012. máj. 9. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!