Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rendesen megfáztam. Láz,...

Rendesen megfáztam. Láz, köhögés, brutális torokfájás, orrom is mint ha bedugult volna. Normális ilyenkor az alacsonyabb vér oxigén szin?

Figyelt kérdés
94-95 a vér oxigén szintem. Tegnap este nem volt vele baj. Ma most, hogy felkeltem megértem és a pulzoximeter 94-95 mutatott. Ilyenkor ez normális?

ma 06:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Normális igen. Amíg nem kezdesz el fulladni addig nincs is teendő ezzel.

Viszont tüneti kezelés az kell. Lázra csak akkor vegyél be gyógyszert ha már nagyon nem bírod. Köhögésre estére köhögéscsillapító, hogy tudj aludni. A brutális torokfájásra Dorifen cukorka. Orrdugulásra orrspray. Ha szükséges esetleg vehetsz köptetőnek suspensio terpinit is. Ezen kívül érdemes beszerezni egy inhalátort és Salvus vízzel inhalálni naponta többször.

Ha rosszabbodik a helyzet (pl elkezdel fulladni) vagy 1 hét múlva ilyenkorra se javulsz akkor menj háziorvoshoz.

ma 06:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos, engem is 3 hétig ez kínzott. Rengeteg folyadék /tea/, pihenés, köptető. Jobbulást!
ma 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!