Hogy tudnék hízni? Mit egyek többet?
Figyelt kérdés
Tök karcsú vagyok, barátaim szerint tökéletes alakom van, de szerintem túl vékony vagyok. Eszek rendesen, sőt, szüleim szerint nagyétkű vagyok (XD), de egyszerűen nem vagyok képes hízni. Mások ha megesznek egy tábla csokit, meglátszik. Nekem öt is menne, utána rosszul lennék. Két kérdésem lenne, az egyik, hogyha hízok, akkor mellre is hízok-e, és hogy mit egyek, hogy kicsit hízzak? Nem akarok sokat, csak hogy legyen egy kis háj a hasamon, mert nagyon kevés van, tök lapos a hasam. Egyébként 160 cm és 49 kg vagyok, de csak mert nehezek a csontjaim, és izmos vagyok.2012. máj. 8. 18:38
1/1 anonim válasza:
Sportolj! Nem csak azoknak jó a sport, akik fogyni akarnak. Ha sportolsz, akkor nő az étvágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!