Mit tehetek, ha nagyon púpos a hátam? Nem tudom kihúzni magam, mert tényleg púpos, egyszerűen nem mozdul. Sajnos nagyon csúnya is. :s Most fogytam 15 kilót, és azóta sokkal rosszabb (vagy csak jobban látszik? ).
26 éves vagyok, tehát nem kisgyerek már. Segítene még nekem a gyógytorna? Vagy fűzőt kéne hordanom? Tudom, hogy látatlanban erre nehéz válaszolni, de tapasztalatokat várnék, hogy másnak is van-e ilyen problémája, és hogyan oldotta/oldja meg?
Lassan már nem vehetek fel pólót, és most, hogy jön a nyár, nem tudom, mit csináljak. :(
Van TV-m, de nem nézem, azért nem ismerem. :D
Csak DVD-ket nézek néha, mert a filmeket szeretem, de semmiféle műsort, talk show-t, teleregényt... meg hasonlókat nem nézek.
De ki ez az Alekosz, hogy olyan fontos ismerni? Valami új "sztár"?
Az előző ferde gerincű vok, csak most a nevemet is kiírattam.
Nem muszáj ismerni. Egy valóságshow-nak a győztese. Való-Világ, vagy Big Brothers vagy nemistudommelyiké. Tudod, olyan parasztbutító műsor.
Neki is furcsa testtartása volt, de nem erről híres, hanem, hogy szerepelt a Tv-ben. Teszek fel a hátamról képet, csak nem tom hol a francban van a vezeték a kamerához.
Ja, értem, hát, ilyesmiket tényleg sosem néztem, szóval ebből adódik a tájékozatlanságom. :)
A képre kíváncsi vagyok, köszönöm, ha megmutatod!
Majd megpróbálok valamikor én is feltenni egyet, csak előbb csinálni kell, mert tényleg nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!