Mit tehetek, ha nagyon púpos a hátam? Nem tudom kihúzni magam, mert tényleg púpos, egyszerűen nem mozdul. Sajnos nagyon csúnya is. :s Most fogytam 15 kilót, és azóta sokkal rosszabb (vagy csak jobban látszik? ).
26 éves vagyok, tehát nem kisgyerek már. Segítene még nekem a gyógytorna? Vagy fűzőt kéne hordanom? Tudom, hogy látatlanban erre nehéz válaszolni, de tapasztalatokat várnék, hogy másnak is van-e ilyen problémája, és hogyan oldotta/oldja meg?
Lassan már nem vehetek fel pólót, és most, hogy jön a nyár, nem tudom, mit csináljak. :(
Akkor téged sem irigyellek. :(
Te mit teszel ellene? Segít valami?
Öööö, ezt azért én nem így hiszem. :D
Én azt gondolom, hogy az oka az, hogy rengeteget ültem és tanultam ahelyett, hogy kinn lettem volna. Nem véletlenül kellett fogyókúráznom sem. Lefogyni sikerült, de a hátam maradt. :(
Nő.
Tudom, hogy mások is ülnek sokat, de ettől még ez nem változtat azon a tényen, hogy én sajnos ettől púpos lettem. Amúgy sokan járnak is, persze nem mindenki.
A mi családunkban sajnos erre hajlamos mindenki, szüleim mindketten púposak, a nagynéném is, nagyszüleim is... Érdekes, mert a húgom pl. nem. Van ilyen...
Akkor neked esztétikus, szexi feneked lehet, ha a derekad is olyan! Nyugi, biztos lesz aki ilyennek fog szeretni. És az is fontos, hogy te is szeresd magadat, úgy ahogy vagy.
Ja, meg egy ötlet: Növeszd meg a hajadat.
De fájni is szokott, úgy be tud robbanni a derekam, hogy vagy egy hétig csak fetrengek. :(
Meg hát azért jó lenne, ha vehetnék fel mondjuk fürdőruhát... :s
De köszi, igyekszem megbarátkozni a dologgal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!