Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha nagyon púpos...

Mit tehetek, ha nagyon púpos a hátam? Nem tudom kihúzni magam, mert tényleg púpos, egyszerűen nem mozdul. Sajnos nagyon csúnya is. :s Most fogytam 15 kilót, és azóta sokkal rosszabb (vagy csak jobban látszik? ).

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, tehát nem kisgyerek már. Segítene még nekem a gyógytorna? Vagy fűzőt kéne hordanom? Tudom, hogy látatlanban erre nehéz válaszolni, de tapasztalatokat várnék, hogy másnak is van-e ilyen problémája, és hogyan oldotta/oldja meg?

Lassan már nem vehetek fel pólót, és most, hogy jön a nyár, nem tudom, mit csináljak. :(

2012. máj. 5. 23:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Akkor téged sem irigyellek. :(

Te mit teszel ellene? Segít valami?

2012. máj. 7. 09:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Próbálok háton aludni. Ezoterikusan megközelítve persze mindennek oka van. Ez szerintem tudat alatti, vagy karmikus büntetés lehet. Oka, hogy nincsen, vagy nem volt tartásunk (gerinctelenség), valamikor az életünk során.
2012. máj. 7. 11:33
 13/23 A kérdező kommentje:

Öööö, ezt azért én nem így hiszem. :D

Én azt gondolom, hogy az oka az, hogy rengeteget ültem és tanultam ahelyett, hogy kinn lettem volna. Nem véletlenül kellett fogyókúráznom sem. Lefogyni sikerült, de a hátam maradt. :(

2012. máj. 7. 16:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Más is rengeteget ül. Pasi vagy, vagy nő?
2012. máj. 7. 18:29
 15/23 A kérdező kommentje:

Nő.

Tudom, hogy mások is ülnek sokat, de ettől még ez nem változtat azon a tényen, hogy én sajnos ettől púpos lettem. Amúgy sokan járnak is, persze nem mindenki.

A mi családunkban sajnos erre hajlamos mindenki, szüleim mindketten púposak, a nagynéném is, nagyszüleim is... Érdekes, mert a húgom pl. nem. Van ilyen...

2012. máj. 7. 19:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor neked esztétikus, szexi feneked lehet, ha a derekad is olyan! Nyugi, biztos lesz aki ilyennek fog szeretni. És az is fontos, hogy te is szeresd magadat, úgy ahogy vagy.

Ja, meg egy ötlet: Növeszd meg a hajadat.

2012. máj. 7. 21:49
 17/23 A kérdező kommentje:

De fájni is szokott, úgy be tud robbanni a derekam, hogy vagy egy hétig csak fetrengek. :(

Meg hát azért jó lenne, ha vehetnék fel mondjuk fürdőruhát... :s

De köszi, igyekszem megbarátkozni a dologgal. :)

2012. máj. 8. 11:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Küldenél egy képet oldalról? Kivi vok.
2012. máj. 8. 23:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem érthető okból nem nagyon fotózom magam így... :)
2012. máj. 9. 10:40
 20/23 anonim ***** válasza:
7.es válaszoló vok.Azért kérdeztem a tv-t hogy ha van és nézed akkor hogy nem ismered Alekoszt?A fél világ ismeri.
2012. máj. 9. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!