Mit tehetek, ha nagyon púpos a hátam? Nem tudom kihúzni magam, mert tényleg púpos, egyszerűen nem mozdul. Sajnos nagyon csúnya is. :s Most fogytam 15 kilót, és azóta sokkal rosszabb (vagy csak jobban látszik? ).
26 éves vagyok, tehát nem kisgyerek már. Segítene még nekem a gyógytorna? Vagy fűzőt kéne hordanom? Tudom, hogy látatlanban erre nehéz válaszolni, de tapasztalatokat várnék, hogy másnak is van-e ilyen problémája, és hogyan oldotta/oldja meg?
Lassan már nem vehetek fel pólót, és most, hogy jön a nyár, nem tudom, mit csináljak. :(
Köszönöm. :)
De mi lenne az, ami javítana is?
Nem tud már javulni? :(
Akkor egy életre elfelejthetem a fürdőruhát (anélkül hogy ússzak...?), meg a szűkebb pólókat?
Azt reméltem, hogy a fogyással csinosabb leszek. Ez így is lett persze, de előtte nem látszott ennyire durván a hátam, de most... :s
Mint egy kérdőjel, vagy S betű. :s
7-es: van TV-m, de nem értem, hogy ez hogy jön ide? Ha arra gondolsz, nem, nem a TV előtt szoktam ülni, nem azért lettem púpos... Gondolom inkább az irodai munka miatt, előtte meg feltételezem,, hogy leginkább a vizsgaidőszakok ronthattak a helyzeten... :(
8-as válaszoló! De, az orvos gondolom, hogy majd fog tudni valamit mondani, amint eljutok hozzá, mert egyelőre sajnos a munka mellett elég nehéz megoldani. De igyekszem, csak gondoltam, hátha van, aki ugyanezzel a problémával küzd, és tud ajánlani valami tornagyakorlatokat, vagy hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!