Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha nagyon púpos...

Mit tehetek, ha nagyon púpos a hátam? Nem tudom kihúzni magam, mert tényleg púpos, egyszerűen nem mozdul. Sajnos nagyon csúnya is. :s Most fogytam 15 kilót, és azóta sokkal rosszabb (vagy csak jobban látszik? ).

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, tehát nem kisgyerek már. Segítene még nekem a gyógytorna? Vagy fűzőt kéne hordanom? Tudom, hogy látatlanban erre nehéz válaszolni, de tapasztalatokat várnék, hogy másnak is van-e ilyen problémája, és hogyan oldotta/oldja meg?

Lassan már nem vehetek fel pólót, és most, hogy jön a nyár, nem tudom, mit csináljak. :(

2012. máj. 5. 23:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyógytornázz, azt nem mondom hogy segít, de legalább nem fog romlani.Hogyha nagyon rossz, akkor fűzőt is hordj. Javulást! :)
2012. máj. 5. 23:15
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

De mi lenne az, ami javítana is?

2012. máj. 5. 23:17
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Én is púpos vagyok egy kicsit, de nekem a derekam is humorú. Még Alekoszénál is jobban. Azt mondta a doki, hogy ússzak, és tornásszak. Javulni már nem fog, mert a csont a növekedési szakaszban ilyenre alakult ki. Csontkovácsot és gerincfűzőt sem javasolt.
2012. máj. 5. 23:21
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem tud már javulni? :(

Akkor egy életre elfelejthetem a fürdőruhát (anélkül hogy ússzak...?), meg a szűkebb pólókat?

Azt reméltem, hogy a fogyással csinosabb leszek. Ez így is lett persze, de előtte nem látszott ennyire durván a hátam, de most... :s

Mint egy kérdőjel, vagy S betű. :s

2012. máj. 5. 23:26
 5/23 A kérdező kommentje:
Ja, és arról fogalmam sincs, hogy ki az az Alekosz, vagy hogy néz ki, de az én derekam is homorú. :(
2012. máj. 5. 23:27
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
dicsák itt a sok kvázimódó
2012. máj. 5. 23:38
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, neked nincs tv-d?
2012. máj. 5. 23:43
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szakember (úgy hívják, hogy orvos!) nem tud valami hasznos tanácsot adni?
2012. máj. 6. 00:07
 9/23 A kérdező kommentje:

7-es: van TV-m, de nem értem, hogy ez hogy jön ide? Ha arra gondolsz, nem, nem a TV előtt szoktam ülni, nem azért lettem púpos... Gondolom inkább az irodai munka miatt, előtte meg feltételezem,, hogy leginkább a vizsgaidőszakok ronthattak a helyzeten... :(

8-as válaszoló! De, az orvos gondolom, hogy majd fog tudni valamit mondani, amint eljutok hozzá, mert egyelőre sajnos a munka mellett elég nehéz megoldani. De igyekszem, csak gondoltam, hátha van, aki ugyanezzel a problémával küzd, és tud ajánlani valami tornagyakorlatokat, vagy hasonlót.

2012. máj. 6. 09:11
 10/23 anonim ***** válasza:
3/9 vagyok. Akkor egyforma a gerinctartásunk! :-)
2012. máj. 6. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!