A kezem hátsó részén vannak ilyen pattanásszerűségek, mik ezek és hogy lehet megszabadulni tőlük? +kép
Itt egy kép róla. Amúgy mindkét kezemen ugyanott, ugyanolyan arányban van. Néha jobban látszódnak néha kevésbé.
Kinyomni rendesen nem lehet őket és az amúgy sem segít, csak csúnyább lesz a sebek miatt.
Próbáltam kenegetni krémekkel (vmi bőrhidratálóval) de 2 hét után meguntam mert semmit nem változott.
nekem is teljesen ilyenek vannak a karomon én már végig jártam minden bőrgyógyászt mert nagyon rondák...aztán rátaláltam egy nagyon jó kozmetikusra aki azt mondta h. Ételallergia..én nagyon sok mindent nem ehetek...
de amitől a leginkább lehet allergiád: tengeri dolgok(pl.:rák), eper, dinnye
remélem azért segítettem :)
15/L
Értem, ebben lehet valami. Megváltoztatom az étrendem aztán kiderül mi a hunyó. Elég sok csirkemellet eszem, kezdem azzal...
Amúgy neked már elmúltak? Mennyi idő után lett változás, és hogyan jöttél rá h mit nem ehetsz ?
ez emberfüggő.. menj el egy jó kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz. ez attól is függ h. milyen a vércsoportod..stb.
nagyon fűszeres vagy édes dolgokat ne nagyon egyél a többit meg csak börgyógyász tudja megállapítani.
nekem még nem múlt el de már jobb lett egy picit...de miután elmúlik azután heges lesz a karod..elég csúnya de egy év után lehámlik és szép lesz:)
ja és nagyon sok vizet igyál!! az segít.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!