Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki tudom tapintani a vesekövem...

Ki tudom tapintani a vesekövemet az ujjaimmal, a péniszem tövénél, mit tegyek? Ki fog jönni magától vagy kézzel megpróbálhatok segíteni rajta?

Figyelt kérdés
Már tegnap óta erős fájdalmaim vannak, de ma reggel került a kő ebbe a helyzetbe. Reggel óta folyamatosan vízet iszok, de nem érzem hogy mozdult volna. Van esély rá, hogy ki jön? Vagy valahogy a kezemmel ki tudom húzni onnan?

2012. máj. 4. 17:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem zárja el, a vizeletem is tiszta. Nem hiszem, hogy a helyi kórházban van urológus ügyeleten, hogyha két hetente kedden szokott rendelni csak.
2012. máj. 4. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Próbáld meg erősen nyomni amikor pisilsz, hátha kijön.
2012. máj. 4. 18:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, reggel is így mozdult be oda ahol most van... Próbálkoztam vele most is, de még mielőtt oda került volna gyengébb sugárban jött a vizelet, mostmár normálisan jön amit nem igazán értek, mivel mostmár jobban kéne gátolnia.
2012. máj. 4. 18:18
 14/20 anonim ***** válasza:
A belgyógyászatra is mehetsz, ha nincs urológia a kórházban. Bekötnek egy infúziót, és megpróbálják elhajtani a követ.
2012. máj. 4. 19:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Holnap mindenféleképpen orvosi segítséget kérek... addig meg próbálkozok vizelettel együtt kihajtani.
2012. máj. 4. 19:41
 16/20 anonim válasza:
Biztos,hogy vesekő?
2012. máj. 4. 19:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Többször is volt már vesekövem, már háromszor voltam vesekő zúzáson is, de még egyszer se jött ki egyben. Szóval feltételezni tudom, hogy az. Ráadásul tegnap még ülni is nehezen tudtam gondolom azért mert még olyan helyen tartott... Egy kemény tárgynak érződik, ami egyenletlen.
2012. máj. 4. 19:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm aki írt, kijött egy pár perccel ezelőtt :D Sok sört ittam, és ha valaki esetleg látja ezt és ilyen problémája van a következőt tudom ajánlani ha elakad a köve a péniszében. Nagyon sok folyadékot inni, várni amíg nagyon nagyon kell vizelni, (fölösleges állandóan erőltetni) mikor ott van szorítsa le a pénisze tövénél a hugycsövét, addig amíg csak bírja... Aztán mindent beleadva nyomni és elengedni :D A kő gyakorlatilag ki repült belőlem anélkül hogy észrevettem volna. Egyáltalán nem volt fájdalmas, max az volt kicsit kellemetlen hogy leszorítottam ilyen sokáig a hugycsövem.
2012. máj. 4. 20:21
 19/20 anonim válasza:

Hát köszönjük ezt a fontos információt:DD

Azért azt még megmondanád,hogy hány éves vagy?:D

2012. máj. 5. 01:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült. :-)
2012. máj. 5. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!