Ki tudom tapintani a vesekövemet az ujjaimmal, a péniszem tövénél, mit tegyek? Ki fog jönni magától vagy kézzel megpróbálhatok segíteni rajta?
Figyelt kérdés
Már tegnap óta erős fájdalmaim vannak, de ma reggel került a kő ebbe a helyzetbe. Reggel óta folyamatosan vízet iszok, de nem érzem hogy mozdult volna. Van esély rá, hogy ki jön? Vagy valahogy a kezemmel ki tudom húzni onnan?2012. máj. 4. 17:31
2/20 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Mert már nem fáj a pisilés mint ez előtt... Orvos mit csinál neki?
2012. máj. 4. 17:38
3/20 anonim válasza:
Ha ki tudod tapintani, akkor az nem kicsi kő, úgyhogy az nem fog átférni a húgyvezetékeden. Még egy kisebb vesekő megszülése is iszonyú fájdalommal jár a férfiaknál, ORVOS!!!
4/20 anonim válasza:
Kézzel ne huzogasd, megsérted a húgycsöved. Fiamnak azt mondta a doki, hogy igyon sört és ugráljon, próbálj meg lépcsőn lefelé ugrálva menni.
5/20 A kérdező kommentje:
Ez akkor is segít ha már ennyire a végén tartok? Nagyon jó lenne ha ki tudnám valahogy szedni magamból ma... Mert itt nincs urológus, max holnap tudnék elmenni másik városba vele. Próbáltam valahogy kifelé erőltetni de akkor abbahagyom... Nem sértette fel mert nem véres a vizeletem. Elkezdek sörözni meg ugrálni... veszíteni nem fogok vele.
2012. máj. 4. 17:46
6/20 A kérdező kommentje:
Meg ha túl nagy a kő hogy jutott el eddig?
2012. máj. 4. 17:51
7/20 anonim válasza:
Remélem segít, mert ha nem jön ki, jobb lenne még ma orvos, szörnyű hogy nincs hová menni ha baj van. :-(
10/20 anonim válasza:
Ha nincs doki, a kórházba kell bemenni, ott is fogadnak sürgős esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!