Megpróbálhatok vajon egy HCG-tesztet?
Hétfőn, kedden pozitív lett az ovutesztem, (kíváncsiságból csináltam) pedig csütörtökön volt peteérésem. Vezetek görbét is, a hőm ma 37.1 volt, tegnap, tegnap előtt 37, előtte 36.9. (Bemásolom a görbém elérhetőségét, úgy talán érhetőbb is)
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon lehet-e baba? És ha igen, kimutatná a Pregnasens nevű terhesteszt? Úgy félek megcsinálni, félek, hogy csalódnom kell. Most próbálkoztunk először. A teszt elvileg 25-ös, de a beágyazódást követő 3 napon belül kimutathatja a babát, akár a menses ideje előtt 1 héttel! Én jövő hét csütörtökre nem várom. Mit tanácsoltok, kedves Tapasztaltabbak? Teszteljek? Ne?
Köszönöm szépen!
Köszönöm! :)
Én is pont amiatt csodálkoztam, hogy pozitív lett az ovu.teszt. Ezek szerint már akár el is kezdődhetett a folyamat és talán azt jelezte. :) Már nagyon izgulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!