Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megpróbálhatok vajon egy...

Megpróbálhatok vajon egy HCG-tesztet?

Figyelt kérdés

Hétfőn, kedden pozitív lett az ovutesztem, (kíváncsiságból csináltam) pedig csütörtökön volt peteérésem. Vezetek görbét is, a hőm ma 37.1 volt, tegnap, tegnap előtt 37, előtte 36.9. (Bemásolom a görbém elérhetőségét, úgy talán érhetőbb is)

Arra lennék kíváncsi, hogy vajon lehet-e baba? És ha igen, kimutatná a Pregnasens nevű terhesteszt? Úgy félek megcsinálni, félek, hogy csalódnom kell. Most próbálkoztunk először. A teszt elvileg 25-ös, de a beágyazódást követő 3 napon belül kimutathatja a babát, akár a menses ideje előtt 1 héttel! Én jövő hét csütörtökre nem várom. Mit tanácsoltok, kedves Tapasztaltabbak? Teszteljek? Ne?

Köszönöm szépen!

2010. jún. 30. 16:13
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat, lemaradt a görbe és "egyebek". Íme:

[link]

2010. jún. 30. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Még várj pár napot a teszteléssel. A beágyazódás 10-14 nap. Kis türelem még! :o) Nagyon szorítok!
2010. jún. 30. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szia!a gorbékhez nem értek sajnos,de azért leírom a saját tapasztalatom.menzim utoljára máj 22.volt és 30 naposak a ciklusaim.vettem 10 esérzékenységu tesztet,megcsináltam a 26.napon,gondolván már valami halványka csiknak lennie kell,ha van baba,hisz az is mint mondtad a beágyazodástol számított 3.nap kimutatja.Hát nem mutatta.bele is nyugodtam,h sikertelen honap(a 8.) és vártam a mikit.persze nem jott.a 32.napon csináltam tesztet és láss csodát pozi lett!:))szoval ne tesztelj elobb,felesleges!tudom,h nem konnyu,de tesztelj inkább 1 nappal elotte,ha nem bírod ki:)sok sikert!
2010. jún. 30. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Én is pont amiatt csodálkoztam, hogy pozitív lett az ovu.teszt. Ezek szerint már akár el is kezdődhetett a folyamat és talán azt jelezte. :) Már nagyon izgulok!

2010. jún. 30. 16:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondolom, mondanom sem kell, de olyan lassan telnek a napok. :)
2010. jún. 30. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!